Årets Byrå 2020

Mens vi er travlt med at fejre vores andenplads i konkurrence “Årets Byrå 2020”, kan vi konkludere, at en af vores kollegas mange klichéer faktisk var forankret til virkeligheden; “Det er lettere at jage end at blive jagtet.” Vi vil derfor gerne starte med en stor og inderlig lykønskning til Bazooka, som i år fik førstepladsen i vores kategori, Digital 25-50 MKR. Vi er fuldt ud klar over, hvor meget indsats og hårdt arbejde der ligger bag deres placering, og overlader derfor stolt titlen til dem, men indgår samtidig en intern aftale om kun at se det som et lån snarere end en faktisk overdragelse.

Vi vælger at ignorere ovennævnte kollegas kommentar om, at “Andenpladens er den første taber” og i stedet være stolte af vores præstationer, selvom det bare ikke var en sejr i år. Vi ser det ikke som et nederlag, men motivation til at gøre tingene endnu bedre i fremtiden. Vi ser på fremtiden med selvtillid og vil selvfølgelig ved hjælp af resultatet fra undersøgelsen evaluere os selv og hvad vi gør med bedre.

Vi vil gerne takke dem, der takkes i den sædvanlige rækkefølge; alle vores vidunderlige kunder, der ved at være super klienter hjalp os med dette. Det faktum, at vi modtog hjælp med at afslutte undersøgelserne fra REGI i forbindelse med denne konkurrence, skader heller ikke.
Imidlertid må man ikke glemme alle dem, der gør det muligt hver dag – nemlig alle vores medarbejdere, der konstant og konstant udfører fantastiske nye ideer, løsninger og resultater. Så til dig / os, forsæt det gode arbejde!