Skal du bombe en hjemmeside med nøgleord?

Vi er godt klar over at hvordan Googles algoritmer analyserer og indekserer en hjemmeside konstant ændrer sig. Vi følger altid det nyeste og tilpasser vores egne og mange af vores kunders hjemmesider i overensstemmelse med vores løbende SEO-arbejde.

Der er en gammelt måde at tænke på at det er vigtigt at fremhæve udvalgte søgeord overalt. – Ja, endda bombe hele hjemmesiden med det. Vi ved at sådan er det ikke idag og det er i modstrid med Googles retningslinjer for hvordan en god hjemmeside skal designes ud fra et SEO-perspektiv. For dem der ikke ved, er en god retningslinje at nøgleord / søgeudtryk skal være i området 2-5% på den pågældende side.

Det var på tide at gøre en reel test af dette gamle måder at tænke på og kunne vise at det ikke er den rigtige vej at gå.

Vi gjorde det simpelthen så at vi i slutningen af måneden “bombet” vores egen hjemmeside med WordPress, specifikt for vores egne SEO-optimerede WordPress-sider. Og – Ja, resultatet taler for sig selv, vi dykkede direkte fra sted 3 til 8.

Så kan vi for evigt (indtil retningslinjerne ændres igen) fastslå at “bombning” af nøgleord ikke er den rigtige vej at gå.

– Slut blogget for øjeblikket, nu er det tid til at begynde at nulstille felen og klatre op igen. Vi sigter mod plads 1!

For spørgsmål om SEO – kontakt os!