Awave er vinderen af ​​Publishingpriset 2020!

Vi kan med stolthed meddele at vores bidrag i Publishingpriset “Altid den rigtige julegave” vandt i sin kategori “Web 2020 – kampagnesider” med motivationen: “For en genial idé, fremragende præsentation og godt indhold.”

Vi startede arbejdet med Filmstadens julekampagne tidligt i efteråret 2019 da Filmstadens reklamebureau oprettede nogle billeder. Vores mission var at skabe et brugervenligt og interaktivt kampagnewebsted der hyldede gamle julegaver. Vi skabte et konverteringsoptimeret og mobilvenligt design samtidig med at den besøgendes købstur var et mellemliggende mål i den effektkortlægning der blev udført.

Et andet delmål var at skabe interaktivitet, for at skabe målopfyldelse raffinerede vi konceptet “gamification” og skabte et galleri hvor alle besøgende der deltog i kampagnen kunne stemme og uploade deres egne fotos af gamle julegaver der prisen for vindere er et biograf-gavekort.

Awave udviklede et moderne UI-design der var baseret på Filmstadens grafiske profil og udførte et UX-job for at få et så godt flow som muligt for brugerne. Kampagnesiden blev derefter bygget i WordPress så Filmstaden let kunne administrere konkurrencen og de forskellige kampagnebilleder.