At markedsføre sig på sociale medier

For at få succes med digital markedsføring på sociale medier er det vigtigt at beslutte et budget som du kan markedsføre med, vide hvem din målgruppe er, hvor de er geografisk og lave A / B-test i form af billede og film for at se hvad der fungerer bedst for din specifikke målgruppe. De sociale mediekanaler vi arbejder med er Facebook, Instagram og LinkedIn.

Facebook og Instagram er gode kanaler til brandbuilding. Du kan rette dine kampagner mod folk du er interesseret i at nå ud til. Den målgruppe du målretter dine annoncer mod kan du genbruge ved hjælp af Facebook-pixel, hvilket gør det muligt for retargeting-reklame til igen at konvertere og blive nye kunder.

For at være synlig og målrettet mod ledere, beslutningstagere eller andre kategorier inden for en bestemt branche er LinkedIn mere branchespecifik end Facebook og kan forenkle din annoncering. Hvis du er på udkig efter rekruttering er LinkedIn en fremragende kanal til branding af arbejdsgivere.

Hvad har vi lært? Nå, det er let at markedsføre dig selv via sociale medier. For at klare sig godt skal du finde ud af din målgruppe, deres interesser og teste forskellige formater for at se, hvad der interesserer dem for til sidst at blive din kunde. Hvis du er nysgerrig efter, hvordan vi kan hjælpe dig i gang, er du velkommen til at kontakte vores afdeling for digital markedsføring.