En personlig og indbydende hjemmeside

NREP er ejendomsselskabet der investerer i, udvikler, administrerer og fornyr ejendomme. De er aktive på flere forskellige markeder og i forskellige segmenter såsom sundhedspleje, bolig og logistik. I projektet om at udvikle en ny hjemmeside har vi arbejdet tæt sammen med kunden hvilket har skabt et godt samarbejde.

Baseret på NREPs grafiske profil har Awave udviklet design til hjemmesiden og indhold i form af billeder for at nå NREPs mål om at give hjemmesiden en personlig, lokal og indbydende følelse. Hjemmesiden er udviklet i WordPress Gutenberg med sprogstøtte. Blokkene på hjemmesiden er fleksible og har flere forskellige muligheder og funktioner hvilket betyder at hjemmesiden opnår optimal fleksibilitet.

Vi ser frem til fortsat arbejde med NREP og har planer om at fortsætte med at arbejde med hjemmesiden med nye sider og funktioner.