En støtte på vejen – Sveriges Åkeriföretag

Gennem virksomhedsudvikling, meningsdannelse og lobbyvirksomhed har Sveriges Åkeriföretag i lang tid været en støtte til medlemsvirksomhederne men de ønskede endnu bedre samarbejde med medlemmerne. Awave er allerede fortrolige med Sveriges Åkeriföretag, da vi administrerer hjemmesiden akeri.se og var glade for at få tilliden til at udføre et nyt projekt sammen.

Gennem en app ønskede Sveriges Åkeriföretag at gøre det muligt for sine medlemmer at modtage information, tilbud og booke træning direkte via appen. Appen ville være et nyttigt værktøj, især for de medlemmer, der ofte er på vejene og kører lange afstande.

For at lette administrationen af appen styres indholdet via hjemmesiden ved hjælp af API’er indbygget i React Native og Expo. Sveriges Åkeriföretag kan nemt sende meddelelser med information til medlemmerne og oprette tilbud der kan bruges langs vejene. Medlemmer har også mulighed for at se videoer og lytte til podcasts oprettet af Sveriges Åkeriföretag. Vidste du at Sveriges Åkeriföretag også står bag den prisvindende svenska TV-serie Svenska Truckers?

For at skabe et app design der var brugervenligt og let at navigere arbejdede vi først grundigt med wireframes (en såkaldt wire sketch hvor du viser hvilke forskellige komponenter og funktioner designet skal indeholde i stedet for at fokusere på farve og form). Vi oprettede en klikbar prototype i værktøjet Figma hvor vi kunne brugerteste appen inden farve og form blev anvendt. Sveriges Åkeriföretag har en klar grafisk profil og den er blevet anvendt i appen men nye designelementer er også tilføjet for at opnå de bedste UX-designresultater.

Vil du vide hvordan vi kan hjælpe dig? Kontakt os i dag!