Awaves Københavns kontor ekspanderer!

Københavns kontoret ekspanderer og byder velkommen til Patric som er startet hos os i år. I dag er vi 3 medarbejdere der arbejder på det danske kontor. Med Covid-19s fremskridt har halvdelen af ​​kontoret valgt at arbejde hjemmefra det meste af sidste år og det var en periode sidste år hvor ingen besøgte kontoret så vores lille maskot nedenfor har lidt meget af denne situation.

Sidste år opdaterede vi den danske hjemmeside meget og vi er virkelig tilfredse med resultatet.

Med de nuværende COVID-19-begrænsninger følger vi selvfølgelig anbefalingerne om hvordan man forbliver sikker på kontoret. Vi har oprettet oplysninger om hvordan man er ekstra forsigtig med hygiejne. Ansigtsmasker og hånddesinfektion er også tilgængelig.

I løbet af det sidste år har Awave i Danmark haft fornøjelsen at hjælpe mange danske virksomheder og vi arbejder tæt sammen med kontorer i Stockholm og Riga for at sikre at vi altid har den bedste ekspertise til hvert projekt.

Hvis du er i København – kom forbi for en kop kaffe. Vi vil meget gerne vise dig rundt på kontoret. Det ligger 5 minutters gang fra hovedbanegården.

Vil du vide, hvordan vi kan hjælpe dig med at kontakte os i dag!