Start din UX-designproces på den bedste måde

UX-designprocessen er en proces der gør det muligt for produktteam at skabe produkter, varer og tjenester som folk har brug for, bruger og nyder. Uanset hvor unikt og kompliceret dit designmiljø er skal din UX-proces begynde med en definition af dit produkt eller service.

Definitionsfasen er en af de vigtigste faser i UX-design og udføres faktisk før UX-designprocessen begynder. Før du kan begynde at arbejde skal du forstå dens sammenhæng. Derfor lægger definitionsfasen grundlaget for det endelige produkt. I denne fase brainstormer begge UX-designere med interessenter og holder interviews.

Interview med interessenter er vigtige for at få indsigt i deres mål. Definition af mål og værdier er en vigtig drivkraft for en resultatorienteret proces. Interessenter giver dig og dit team værdifuld indsigt og de vil sandsynligvis også blive involveret i beslutningsprocessen i fremtiden.

Da UX er en brugerbaseret metode forventes det ikke at du modtager nogen løsninger eller svar fra interessenter. Imidlertid vil interessenterne blive involveret i processen og være den der bestemmer målet med resultatet fra brugerundersøgelsen.

Kontakt os for at finde ud vi kan hjælpe dig med dit digitale projekt!