Årets Bureau 2021

Det er med spænding og spændte nerver vi har ventet på meddelelserne om Årets Bureau 2021 (Sverige), hvor vi var et af de nominerede agenturer. Desværre gik det ikke helt til første plads, men vi modtog en hæderlig bronzemedalje! Vi ser det som en motivation for næste år! Som vi siger på Awave “låner vi kun titlen” men vi vil have den tilbage næste år.

Kunden i fokus er af det vigtigste for os og vi vil bevare den højeste kvalitet og skabe langsigtede og sjove samarbejde sammen – derfor føler vi os taknemmelige over alle de kunder vi arbejder med og feedbacken om hvordan vi kan blive endnu bedre i fremtiden.

Vi vil gerne sende en stor tak til vores fantastiske kunder som endnu en gang gav os en kvittering for at det vi gør er værdsat og lægger deres tid på at gøre dette muligt for os.

Og en rungende, varm og stor tak til alle vores medarbejdere der hver dag bidrager med engagement, kvalitet og kreativitet.

Nu sigter vi mod endnu højere højder!