Fuld fart fremad på Awaves tre kontorer!

Det nye år har fået fart og man kan undre hvordan vi virkelig har det? Hvad sker der med os på Awave? – Nå, vi kan virkelig sige at det er fuld fart, det er helt som normalt med andre ord – altid noget der sker.

Vi har haft fornøjelsen at byde flere nye kolleger velkommen på alle vores tre kontorer (København, Stockholm og Riga) i de seneste måneder, hvilket er et tegn på at spændende projekter og kunder øges og vi har brug for flere duktige medarbejdere.

Vi fortsætter også med at konstant udvikle vores kvalitets- og standardarbejde, så vores leverancer er af højeste kvalitet – spændende og sjov synes vi.

Nu ser vi frem til solen og foråret kommer og at vi til sidst kan begynde at se hinanden lidt mere som normalt. Indtil da vil vi fortsætte med at mødes digitalt og på en ordnet måde for at sikre at 2021 bliver endnu bedre end 2020 – både for vores kunder og alle os på Awave.