Præsentation af Riga kontoret

Det er tid til at præsentere og fortælle lidt om vores kære kolleger på Riga-kontoret. Selvom vi har mange miles imellem os føles det som om vi er meget tættere på det, næsten på samme sted.

Lige siden vi åbnede vores kontor i Riga i 2014 er vores team af udviklere vokset konstant. I dag er vi et team på 16 tekniske udviklere der er involveret i at opbygge web efter web med alt hvad det indebærer. Kontoret har ekspanderet og i dag sidder vi på 400 kvm fordelt på to niveauer i det smukke kvarter “Stille centrum”.

Vi spurgte vores COO i Riga lidt om hvordan livet er på kontoret…

”Vores hyggelige kontor består af to etager og tre separate lejligheder i en fantastisk bygning i hjertet af jugendstilområdet i det centrale Riga. At komme til kontoret er en glæde hver dag da den smukke arkitektur skaber stemningen for en kreativ dag med problemløsning. Vores team består af mænd og kvinder i forskellige aldre og baggrunde, fra tekniske nørder til fitnessfanatikere. Vores kærlighed til komplekse problemer og tilfredse kunder bringer os sammen på dette fantastiske sted.

Hver dag bydes vi velkommen af ​​god kaffe, frisk frugt og udfordrende opgaver at løse. Hver dag er en fantastisk dag. ”

Så ofte vi kan (når det ikke er en pandemi) forsøger vi at se hinanden enten i Riga, København eller i Stockholm for at være i stand til at socialisere eller arbejde sammen.

Som altid kan du kontakte os i Riga, København eller Stockholm hvis du har spørgsmål!