Nyt EFFSO Tools 2.0 lanceret med mobilfokus

Den meget brugte og populære EFFSO Tools-tjeneste har fået et stort løft med nyt design og brugervenlighed i fokus. Nordens førende indkøbskonsulentfirma EFFSO står bag EFFSO Tools-platformen. EFFSO Tools er ikke kun et indholdsmarkedshub til bygning af marketing, men det er en platform, der beriger fagfolk inden for indkøb, sourcing og indkøb. Alt indhold i form af værktøjer, metoder, nyheder og artikler er tilgængeligt for alle og nu i en ny dragt, hvor mobilitet og tilgængelighed er i fokus.

Awave har i mange år arbejdet med EFFSO, dels med www.effso.se, www.spendency.com, og senest har vi arbejdet med at skabe nye EFFSO Tools.

Oprettelse af en ny brugervenlig hjemmeside med mobile besøgende i fokus, samtidig med at strukturen og linkkraften der er opbygget gennem mange år skabte udfordringer og fik vores eksperter inden for UX, strategi, udviklere og SEO til at samarbejde med EFFSO i et agilt projekt hvor forretningsværdi og kundeoplevelse var nøgleordene i projektet. Andre vigtige forbedringer der blev omfavnet var en forenklet administration for redaktører, opdateret søgefunktion, høj ydeevne og implementering af et nyt design baseret på EFFSOs grafiske profil som giver en stærkere digital tilstedeværelse sammen med www.effso.se

For at skabe en god brugervenlighed og tilgængelighed kan besøgende vælge forskellige måder at finde de rigtige oplysninger på foruden den opdaterede og hurtige søgefunktion der kategoriserer indholdet er der en struktur med emner, etiketter, proceskategorier og interesseområder .

Hjemmesiden er udviklet i WordPress som en multisite-løsning i EFFSO, indhold er blevet migreret med bevaret URL-struktur fra den tidligere platform. Med support til multisite skaber det nye muligheder for at styre trafik mellem EFFSO og EFFSO Tools. Det giver de bedste betingelser for at nå effektmålene og levere en optimeret kunderejse med de rigtige leads-genererede konverteringselementer.