Hvornår er det tid til at opdatere hjemmesiden?

WordPress, Drupal og deres tilknyttede plugins og moduler lancerer ofte nye sikkerhedsopdateringer til deres CMS. Awave har udviklet et værktøj der giver os besked når disse opdateringer er modtaget så vi let kan være hurtige til at implementere dem. Opdatering er vigtig for sikkerheden på hjemmesiden og anbefales derfor at blive udført.

Fordi WordPress og Drupal er open source (hvilket gør dem fleksible) kan alle se på kildekoden, som gør det muligt at finde sikkerhedshuller og udnytte dem. Gode ​​plug-producenter lukker sådanne huller så hurtigt som muligt så det er meget vigtigt at anvende alle opdateringer så snart de bliver tilgængelige.

Når du udfører en opdatering er det ikke kun at trykke på en knap for at alt skal være aktiveret. Vi opdaterer først lokalt og derefter i demo / stage-miljøet for at teste så alt fungerer både front- og backend før vi opdaterer på live-siden. Det er sket at vores kunder har været hurtige til at opdatere sig selv og derefter opdaget at kodestykker der ikke burde være der er frem på siden eller at en funktion ikke længere fungerer. Selv da er vi selvfølgelig klar til at støtte men for at undgå uønskede begivenheder hjælper vi gerne fra start til slut.

Kontakt os, hvis du vil vide mere om hvordan vi kan hjælpe dig! ☀️