Awave lancerer Enforce’s nye hjemmeside

Awave kan med stolthed præsentere den nye hjemmesiden www.enforce.se. Enforce er udviklet i den nyeste version af WordPress med Gutenberg. Hjemmesiden har et enkelt formål og det er at skabe nye forretningsmuligheder og kundeemner for konsulentfirmaet Enforce. Enforce har ekspertise inden for løn- og lønstyring.

Hjemmesiden har en strategisk balance mellem SEO-optimeret indhold og konverteringsfokus. Målet har været at gøre kommunikation til hvad den besøgende forventer og ikke hvad Enforce vil sige. På en anden måde kan det beskrives som at vi ønsker at møde den besøgende med en hjemmeside der udnytter deres forventninger og behov. Moderne web med andre ord!

Hjemmesiden har en moderigtig og stilfuld design der placerer Enforce øverst på deres marked. En professionel og kundefokuseret partner! Konverteringer indtastes på de mest optimale steder i kunderejsen der er identificeret i det indledende strategiarbejde.

Men arbejdet er ikke overstået i det lange løb. Awave har sammen med Enforce startet et langsigtet arbejde med digital markedsføring hvor søgemaskineoptimering og reklame i sociale medier, Google Ads, content marketing og programmatic er byggestenene.

Som altid kan du kontakte os med dine spørgsmål!