Bedre kundesporing for det danske firma

Småfolk er et dansk firma der sælger baby- og børnetøj og tilbehør. Med 15 år i branchen og et stærkt fokus på bæredygtighed, økologi og kvalitet er de et populært mærke i Danmark såvel som store dele af verden.

Digital vækst og e-handel

Efterhånden som verden bliver mere og mere digital øges behovet for virksomheder at fokusere på e-handel og deres digitale tilstedeværelse. Småfolk kontaktede Awave for at få hjælp til at bedre kunne spore kundernes adfærd i deres e-shop. Ved at gøre dette får du et bedre grundlag for at følge kundernes rejse online og kan dermed strømline din e-handel.

Umbraco x Klaviyo

Awave integrerede scripts til CRM-systemet Klaviyo i Umbraco på vegne af kunden for at få effektiv sporing. At få virksomheder, store og små, til at vokse digitalt er noget vi brænder for og vi arbejder altid tæt sammen med kunden for at finde den bedste vej fremad.

Kontakt os hvis du har spørgsmål om digital vækst eller hjemmesider.