Ny hjemmeside til Precis Digital

Da det internationale digitale marketing bureau Precis digital søgte efter et nyt bureau der kunne udvikle deres nye hjemmeside faldt valget selvfølgelig på Awave. Precis er et datadrevet digitalt mediebureau der blev startet i 2012 af tre tidligere Google-medarbejdere. I jagten på ekspertise på tværs af platforme, datadrevet beslutningstagning og innovation der udfordrer status quo er Precis hurtigt blevet en af ​​de mest attraktive arbejdspladser og førende marketingbureauer i Europa.

Precis digital stillede naturligvis høje krav til hjemmesiden for at opretholde perfektion i teknisk SEO, hastighed og interaktioner. En vigtig faktor i valget af Awave er vores ekspertise inden for digital markedsføring, en høj forståelse af Precis’s forretning og hvordan en hjemmesdie skal designes og udvikles til SEO. Designet blev skabt af Enström Jönsson.

Hjemmesiden er udviklet i WordPress med Gutenberg og det flexible field princip hvor hver blok og modul er bygget fra bunden med et forudbestemt antal valg i design og funktion. Alt så kunden selv har kontrol over sit eget design og kan tilpasse eksisterende og nye sider efter ønsker og behov.

Awave og Precis rejse fortsætter sammen hvor Awave er ansvarlig for ledelse, vedligeholdelse og videreudvikling.

Og som altid, hvis du har spørgsmål så kontakt os!