God sommer ønsker Awave!

Foråret 2021 har været en begivenhedsrigt tid for Awave. Vi har fortsat brugt muligheden for at arbejde i henhold til forholdene i samfundet og retningslinjerne fra myndighederne, dvs. hjemmefra så meget som muligt.

Nogle af de ting der er blevet diskuteret er virtuelle AW’er, en hel del frygtelig dårlige vittigheder, ekstrem frustration over fejl i forskellige typer digitale mødeværktøjer og meget mere. Det vi primært tager med os er at vi savner at bruge tid sammen med hinanden og vores kunder. Vi håber at vi vil være i stand til at vende tilbage til det normale hurtigst muligt, selvom Awave har valgt at fortsætte med at benytte muligheden for at arbejde hjemmefra.

I løbet af foråret er Awave vokset med en anden gruppe medarbejdere inden for projektledelse, digital strategi, UI / UX-designere, ja inden for alle forretningsområder. Mange nye hjemmesider inden for WordPress, Drupal, Umbraco og apps er blevet lanceret. Væksten har været god og gået efter planen! Vi vil gerne sende en varm tak til vores medarbejdere og alle vores kunder, både nye og eksisterende, som har ledsaget os på rejsen i løbet af året og gjort det muligt! Det er virkelig dejligt at se på nogle af vores nye lanceringer.

Intet ville gøre os lykkeligere end at kunne møde kunder på vores kontor igen. Når tiderne er tilbage til det normale, tøv ikke med at booke et møde så hurtigt som muligt, vi lover at kaffemaskinen er fuldt funktionel og at alt er som normalt hos Awave!

Og med det ønsker vi at ønske alle fantastiske medarbejdere, kunder, partnere, leverandører og andre interessenter en fantastisk sommer!

Ps. I august når vi mødes, lancerer vi en ny tjeneste, der gør Awaves full service tilbud endnu mere omfattende.