Intracto Group tager næste skridt i Norden med opkøbet af det digitale bureau Awave

Stockholm / Herentals, 26. august – Intracto Group kan med stolthed annoncere købet af det Stockholm -baserede webbureau Awave. Sammen med det tidligere opkøb af fullservicebureauet Stendahls betyder det at Intracto Groups team i Skandinavien nu består af over 180 medarbejdere og opkøbene understreger Intractos ambitioner om at vokse i regionen.

Awave er kendt for sin ekspertise inden for webudvikling, UX / UI og digital marketing, og inkorporering af Awave i Intracto Group er det næste trin i oprettelsen af ​​et integreret paneuropæisk full-service bureau med kapacitet til at skabe succes i alt fra strategi, oprettelse og indhold, til webtekniske løsninger.

180 eksperter vil bygge skandinavisk succes

Awave består af 55 eksperter inden for strategi og teknologi med specialistkompetence inden for blandt andet Drupal, Umbraco, Episervier og WordPress.

Købet af Awave er en logisk fortsættelse af Intracto Groups mål om at blive en ende-til-ende partner for sine kunder. Intracto Group vil nu også i Stockholm fortsætte med at bygge succes med virksomhedens campusfilosofi – hvor en åben deling af kompetence og viden altid er i centrum.

Campusfilosofien er et konkret udtryk for arbejdsmetoder, hvor lokal viden og kompetence skaber merværdi for både lokale og nationale og globale kunder.

Fordele for både kunder og medarbejdere

Eksperterne fra Awave og Stendahls, der slutter sig til Intracto Group, er et skridt i at samle digitale og kreative talenter på campus i Skandinavien. På den måde bygger vi et ende-til-ende-tilbud der opfylder et klart behov på markedet – kunderne ønsker 1 bureau der har kompetence til at tage det fulde ansvar for strategi, teknologi og kommunikation.

– Det betyder kun fordele for både vores personale og vores kunder, siger Carl-Johan Beckman, CEO for Awave. Vi er nu en del af et større team med flere talent og bredere kompetencer som vil hjælpe os med at udføre endnu bedre job med større indflydelse for vores kunder.

– Vores kunder har mere og mere krævet at vi skal kunne tage et større ansvar også for marketing og kommunikation, noget vi nu let kan reagere på. Sammen med vores kolleger inden for Intracto Group vil vi nu være mere relevante og stærkere end nogensinde, siger Carl-Johan Beckman.

Tæt på talenter og kunder i Norden

– Vi er stolte over at kunne byde Awave og deres kompetence og ekspertise velkommen til familien, siger Pieter Janssens, CEO for Intracto Group. Sammen kan vi nu tage ansvar for hele kunde- og brand -rejsen for vores kunder i hele Europa.

Efter Intracto Groups hurtige vækst i Benelux er vores ambition nu at øge tempoet yderligere i Skandinavien for at implementere vores omfattende tilbud i hele regionen.