Awave er nu Umbraco Gold Partner

Umbraco er et af markedets mest populære og brugervenlige open source CMS. Umbraco er bygget på den stabile og sikre kodebase Microsoft .NET der er omfattende løsninger hvor der ikke er behov for tredjepartsmoduler. Siden 2012 har vi hos Awave været certificeret partner hos Umbraco og i ti år har det betydet at vores .NET-udviklere løbende har deltaget i seminarer og træning for Umbraco. Nogle eksempler på årets senest udviklede hjemmesider inden for dette CMS er storsthlm.se, teknologkaren.se & hudsoncontract.co.uk. Udover at bygge hjemmesiderne til vores kunder varetager vi også den løbende webadministration. Mange af disse sider kan findes blandt vores kundecases.

Gennem solidt arbejde kan vi stolt sige at vi er blevet Umbraco Gold Partner. Dette er en certificering som kræver mange års arbejde og selvtillid at opnå. Udover yderligere ekspertuddannelse, seminarer og tæt support er det nu også muligt at læse om os på Umbracos partnerside. Platformen hjælper os i Awave til fortsat at være et førende full-service bureau på det nordiske marked.

Tusind tak til alle vores .NET-udviklere for et fantastisk stykke arbejde og til jer kunder for fortsat tillid.

Har du spørgsmål til udvikling og Umbraco, er du altid velkommen til at kontakte os.