Drupal udgivelsesdato for version 10.0.0

Der er nu sat en foreløbig dato for, hvornår den næste større version af Drupal (Drupal 10.0.0) udkommer. Det er sat til den 17. august 2022.

Men hvad nu hvis du stadig sidder med Drupal 7? Så kan du være rolig. Drupal har netop annonceret at de forlænger end-of-life-datoen til 1. november 2023 og vil næste sommer vurdere om de vil forlænge supporten yderligere. Har du en hjemmeside med Drupal 8 bør du dog overveje at opgradere til Drupal 9 da supporten fra Drupal 8 allerede er afsluttet og er et såkaldt dødt produkt.

Vi arbejder med alle versioner af Drupal og har kunder der har Drupal 7, Drupal 8, Drupal 9. Vi er her hvis du har brug for hjælp til at opgradere din hjemmeside eller hvad der er bedst for dig og din virksomhed.

Har du flere spørgsmål om Drupal? Kontakt os!