Arbejde hos os

For os er det vigtigt at vi alle føler os del af et stærkt, kompetent og kreativt team hvor vi tager os af hinanden mens vi træner sjove forretningsgenererende og kreative løsninger sammen med vores kunder.

Vi er en samling af stjerner.

Awave er et full-service webbbureau grundlagt i 2007 med kontorer i København, Stockholm og Riga.

Vores geografiske spredning har resulteret i en stærk samhørighed på tværs af team- og landegrænser, fordi vi normalt arbejder i tværgrupper med håndplukkede kompetencer tilpasset opgaven. Sammen danner vi en bred videnbase hvor vi supplerer hinanden og sikrer at hvert projekt er af den bedste kvalitet. Vores projekter er både større og mindre, alle er lige så sjove og vigtige. Nogle projekter er strategitunge og kan strække sig over lange perioder mens andre kræver hurtige og kreative løsninger. Uanset hvilke gør vi vores bedste og sikrer at vores kunder får en øget forretningsfordel.

Vi synes at alle skal være en del af et stærkt, kompetent og kreativt team hvor trivsel resulterer i en god og sjov produktion.

Hvis du også føler det, synes vi du skal komme og arbejde sammen med os. Som kollega hos Awave får du altid muligheden for at finde sjove, forretningsgenererende og kreative løsninger sammen og i tæt kontakt med kunder. Vi er utroligt stolte af alle vores kunder og projekter, og for os er det primært at give kunden den nøjagtige løsning de ønsker i kombination med vores brede kompetence og erfaring. Sammen udvikler vi den bedste løsning, og vi vil have det sjovt på vej derhen.

Det vigtigste for os er ikke din erfaring og hvad der står på CV’et. I stedet ser vi kvalitet i dine færdigheder, personlighed, at du virkelig kan lide det du laver og at du har et drev til at lære mere.

Bred erfaring

Vores brede og blandede kompetence mellem juniorer og seniorer betyder, at vi hele tiden lærer af hinanden. Der er plads til at vokse, udvikles og at udvikle hinanden. Vores fælles erfaring spænder fra 55 års erhvervserfaring til nyuddannede.

Altid højt til loftet

Vi vil have det sjovt på arbejde og under vores tag kan vi tale om alt – åbenhed er vigtigt for os at blive så meget mere end bare en arbejdsplads.

Balance

En selvsikker og sund kollega er en god kollega. En selvfølge for os er at tilbyde betingelser for et sundt liv gennem kollektive aftaler, wellness, uddannelse og meget mere.

Ekstra guldkant

Vi kommer ofte med ting der tilføjer en ekstra gylden kant til livet. Vi har altid intern videndeling, fælles aktiviteter såsom bordtennis, vin- og ølsmagning, After Work, private biografvisninger, regelmæssige julebord og andre årlige begivenheder.