Civil­ekonomerna

Civilekonomerna er en fagforening og en interesseorganisation for akademisk uddannede økonomer og er tilknyttet Saco, PTK og Akademikernas a-kassa.

En omfattende løsning med en høj grad af tilpasningsmuligheder

Fagforeningen Civilekonomerna er Sveriges største netværk for økonomer, og i tæt samarbejde med dem har vi skabt en omfattende hjemmeside løsning.

Da økonomernes side skulle genopbygges i Drupal 8, var SEO, tilgængelighed og fleksibilitet i fokus. Omfattende strukturarbejde blev lavet parallelt med udviklingen af nye design. Det nye websted er modulbaseret, hvilket åbner mulighederne for Civilekonomerna at arbejde mere strategisk med destinationssider og tillader en høj grad af tilpasning af sider med almindeligt indhold. For tilmeldte medlemmer blev “Mine sider” ombygget med en pænere grænseflade, hvor undersøgelser og medlemsfordele bliver lettere tilgængelige.

Ud over det strukturelle arbejde hjalp Awave også med at producere SEO-venligt tekstindhold og gjorde samtidig det tidligere meget professionelle sprog mere i øjenhøjde for de besøgende.

Et langt og kært samarbejde

Awave har arbejdet med Civilekonomerna i flere år, og sammen har vi ført deres hjemmeside gennem flere versioner. Undervejs har vi set på alt fra sikre login med Bank-ID til have inspirationsworkshops for at vise, hvordan deres side kan tilpasses de unikke behov for alle deres forskellige målgrupper.