Ehandel.se

Et branchemagasin og mødested for alle, der arbejder med eller er interesseret i e-handel.

Fire nordiske markeder dækket af et multisite

Da samarbejdet med Ehandel begyndte, havde de flere forskellige hjemmesider, som hverken lignede hinanden eller give deres redaktører mulighed for at samarbejde på den måde de ønskede. At løse denne udfordring blev det store problem i projektet, da de er på alle fire nordiske markeder med fire forskellige sprog.

Ehandel ønskede en stilren og brugervenlig grænseflade, hvor forskellige typer nyhedsartikler og leverandørtjenester ville blive præsenteret sammen med effektive reklamer for native annoncer / sponsorerede artikler. Nyhedsportalen blev bygget i WordPress og føles stilren og funktionel med mulighed for at tilpasse indholdet til hvert marked uden at miste oplevelsen af ​​det er en hjemmeside med et ensartet design.

Vores løsning var at udvikle et nyt, moderne design, en stilren brugergrænseflade og et fleksibelt layout, hvor udseendet og placeringen af ​​annoncerne let kan tilpasses. Den nye hjemmeside har klare indgange for kunder, leverandører og andre målgrupper, der er blandt de vigtigste for Ehandel.se. Naturligvis er hjemmesiden mobilvenlig, og fordi de har så meget mobil trafik, er der lagt stor vægt på at sikre en god oplevelse på tablet og telefon.

Ehandel.se är en multisite för fyra nordiska marknader

Sådan fastholder vi læsernes interesse

Da flertallet af Ehandels læsere kommer direkte til deres artikelsider, Vi har været omhyggeligt sørget for at artikelsiderne har en en høj læsbarhed, og at det også er let for Ehandel at inkorporere reklamepladser i indholdet. For at besøgende kan blive længere på webstedet blev der implementeret en funktion, der automatisk vælger og indlæser interessante artikler, når man kommer til slutningen af artiklen. På denne måde kan besøgende fortsætte med at scrolle og behøver ikke at klikke på noget for at få nyt indhold.

Nemmere samarbejdet mellem redaktører

Skræddersyet styring af brugerrettigheder og roller tillader forskellige redaktørgrupper kun at have adgang til specifikke artikelkategorier. Det gør det muligt for flere redaktører at arbejde på samme tid uden at skabe forvirring eller forstyrre hinandens arbejde. På samme tid gør løsningen det let at dele udvalgte artikler på flere markeder med få klik.