Fordons­mäklarna

Fordonsmäklarna er i løbet af kort tid vokset til at blive en bilforhandler på højeste niveau som også er forhandler af Subaru. I dag er der flere lokationer i Stockholm.

En hjemmeside med søgefunktionalitet ud over det sædvanlige

Den første som Awave-konceptdesignere gjorde var at komme med en idé, der appellerer til alle typer besøgende der går i bilkøbstanker.

I modsætning til de fleste hjemmesider hvor man kan købe biler, valgte Awave en løsning, der forenkler søgningen efter de besøgende, der ikke ønsker at bruge lang tid på at vælge model, gearkasse, kilometer osv. i dropdown listerne.
Awave valgte at udvikle et koncept på en søgefunktion, der giver besøgende mulighed for at finde de biler, de leder efter ved hjælp af en klar og letforståelig søgefunktion, hvor besøgende kan vælge biltype, farve og mærke.

Tilpasset til de besøgende

Vi har lavet brugertest og søgefunktionen vist sig at være meget populær blandt mere erfarne bilkøbere. Besøgende med en ægte bilinteresse har vist en større tålmodighed og synes det er en fryd at se på alle tilgængelige biler og gennemse side efter side. Hjemmesiden er bygget i Umbraco og har andre funktioner såsom integration med bytbil.se og blocket.se. Ud over at bygge hjemmesiden for dem, hjælper vi også Fordonsmäklarna med design af bannerannoncer, der bruges i forskellige medier.