Gazella

Gazella tilbyder rekruttering og konsulentydelser på alle niveauer indenfor økonomi- og finanssektoren.

Med fokus på konvertering

Vi er stolte over at vi har været en betydningsfuld del af Gazellas rejse til hvor de er i dag med en let navigerbar hjemmside som konverterer godt.

Da Gazella kom til os havde de en ufleksibel rekrutteringsplatform som ikke længere kunne rumme deres høje ambitioner. Den nye platform blev så god at de også bad Awave om at skabe en hjemmeside der matchede deres platform.

Strategisk design som er på forkant

Indledningsvis gennemførte vi en udtømmende workshop hvor vi gik i dybden med målgrupper, deres behov og forventninger til hjemmesiden. Resultatet blev en ny strategi hvor fokus blev ændret fra rekruttering til at tiltrække flere kunder. Hjemmesidens præsentation blev analyseret ud fra det perspektiv og en handlingsplan blev skabt.

Visuelt ville Gazella være den ledende digitale aktør i branschen med et design som er på forkant. Med det som udgangspunkt har vi skabt en ny digital profil med fokus på inspirerende billeder og stærke kontraster. At den nye hjemmeside er modulbaseret  gør den enkel at administrere og opdatere.

Jag valgte Awave som partner takket være deres stærke tekniske kompetencer. I vores samarbejde er de engageret, lydhør og tilgængelige.
Filip Lennartsson, IT & Marketing Manager hos Gazella