Greenfood

Greenfood er en af Nordens førende fødevarekoncerner inden for sund mad og tilbyder spiseklare løsninger som f.eks den stadig mere populære salatbar Picadeli.

Multisite løsning med let brugergrænsflade

Da Greenfood er en international virksomhedskoncern, der har omkring ti mærker indenfor frugt og grønsager, havde brug for en løsning, der kunne dække mange forskellige behov.

Udfordringen i dette projekt var at skabe en løsning, der dækkede flere forskellige mærker, forretningsområder og sprogversioner. En multisite-løsning i Drupal blev skabt, hvor der blev lagt fokus på at skabe en intuitiv og let brugergrænsflade, hvor du let kan styre adgang på en god måde.

Design og UX

Arbejdet startede med en stort anlagt workshop, hvor vi identificerede, hvad de vigtigste målgrupper er, og hvad de forventer at kunne gøre på hjemmesiden. Derefter blev en strategi for struktur og indhold formuleret. I indledningen af samarbejdet arbejdede Greenfood også en hel del på sin branding, der skulles afspejles på den nye hjemmeside. leg, et frisk udseende og et klart fokus på gode billeder stod højt på ønskelisten. Resultatet blev et design med mange innovative elementer i form af gode menuløsninger og fleksibilitet med hensyn til typografi.