Kåver & Mellin

Kåver & Mellin er en byggevirksomhed med kontorer i Stockholm, Uppsala, Tierp och Karlskrona.

En hjemmeside med medarbejderne i fokus

Kåver & Mellins ønske var at omdanne deres hjemmeside til et varmt og indbydende sted, der letter rekruttering og demonstrerer deres unikke virksomhedskultur.

Løsningen blev et stilfuldt og trendy grafisk design, der afspejler Kåver & Mellin som en moderne virksomhed med medarbejderen i centrum. Gennem tydeligt struktureret indhold og en masse fotografier, er livsbalance, sundhed og varme blevet fremhævet. Fotografierne blev taget af vores dygtige husfotograf, der tilbragte en dag i Kåver & Mellin for at hjælpe dem med at lave attraktive billeder til hjemmesiden, der viste deres indbydende kontormiljø.

Fleksible moduler i WordPress

Hjemmesiden er bygget i WordPress med avancerede, fleksible moduler, hvor vi og kunden arbejdede tæt sammen produktionen af indholdet. Vi har bygget integrationer med LinkedIn såvel som Instagram. Vi har arbejdet hårdt for at optimere hastigheden til gavn for rangering på de forskellige søgemaskiner. Da rekruttering var en vigtig del af genopbygningen, lagde vi ekstra arbejde i SEO-optimering i henhold til de ydelser, som Kåver & Mellin kontinuerligt tilføjer.