Nuuday

Nuuday er det danske firma der skaber fremtidens tv, bredbånd, netværk og telefoni. De har en stærk position på markedet gennem kendte mærker som YouSee, Telmore, Hiper, Blockbuster, TDC Erhverv, NetDesign og Relatel.

 

 

En helt ny måde at arbejde på

I 2020 redesignede Nuuday hele sit brand og organisation. Dette betød en helt ny HR-portal der kunne matche alle behov med den nye mere smidige måde at arbejde på.

Nuuday valgte Cornerstones system til deres HR-portal som vi i Awaves ACMS har designet og udviklet skræddersyede løsninger til. Vi har blandt andet skræddersyede velkomstsider til medarbejdere der logger ind på HR-systemet samt ekstra funktioner til de medarbejdere der også har rollen som “teamleder”. Med Awaves ACMS kan medarbejdere nemt holde styr på deres udviklingsområder og mål men også have nærhed til e-træning og give og anmode om feedback på deres arbejde.

Skræddersyet med ACMS

Et af formålene med at arbejde med Awaves ACMS var at få sider og funktioner i Cornerstone til at afspejle Nuudays legende måde.

Derfor har vi været i stand til at skræddersy funktioner med React, API-synkronisering af data, SSO-løsning til brugeradministration og SaaS-løsninger. Hvilket har resulteret i løsninger som muligheden for en skræddersyet velkomstside, dokumentation til udviklingssamtaler, feedback og også gjort det muligt at holde personlige noter.