SolidEngineer

SolidEngineer er en innovativ teknologi virksomhed som sælger produkter og ydelser i forbindelse med 3D-teknologi.

En tredimensionel portfølje af ydelser

Udfordingen med dette projekt var at balancere de produkter som virksomheden er kendt for med deres nyere konsulentydelser.

Fra et grafisk perspektiv fik hjemmesiden en sober men nyskabende overhaling som skildrar SolidEngineers virksomhed såvel som deres kompetence. Balancen mellem ydelserne opnås delvist gennem en smart menuløsning hvor alle ydelser præsenteres på samme niveau og dels ved at konsulentydelserne sammenflettes med de øvrige produktsider i en indbydende blok med et personlig præg som komplementer det ellers teknik tunge indhold.

Ehandelsdelen er baseret på WordPress og Woocomemrce med et fokus på fleksibilitet og mulighed for at kunden selv kan skabe sin egne skabeloner. Vi har integreret Google Tag Manager samt gjort et omfattende strukturelt arbejde og arbejder løbende med at forbedre deres SEO-ranking.

Moderne profil

Under arbejdet med hjemmesiden bistod Awave med at skabe et helt nyt logo og grafisk prfil som passer en virksomhed der er teknisk på forkant. Den nye profil vi har implementeret på hjemmesiden og det grafiske materiale og skabt brandbook, visitkort, præsentationsmateriale m.m.