Spendency

Spendency, et brugsanalyseværktøj designet til let og med succes at styre forbrugsdata. Værktøjet er blevet anerkendt som et af verdens mest brugervenlige værktøjer til formålet.

En vellykket helhedsløsning

Vi er stolte af den hjemmeside som vi har designet, udviklet og lancereret. Spendency er bygget med WordPress som CMS og Bootstrap. Strukturen på stedet er klar, og besøgende kan nemt navigere med de tydeligt placerede knapper. Hjemmesideb har en enkel, men inspirerende struktur, hvor smidige funktioner er blandet med uventede farverige elementer. Designet er moderne og luftig. Bløde og rene linjer er blevet brugt til kontrast til de stærke farver.

Bag strukturen og alle teksterne er der et solidt SEO-arbejde, der tydeligt skaber relevans og sammenhæng mellem undersider og indhold. Det omhyggelige arbejde kan tydeligt ses i Googles søgeresultater.

En ny grafisk identitet

Inden vi startede med at arbejde på den nye hjemmeside, fik vi muligheden for at udvikle en ny visuel identitet for Spendency. Arbejdet omfattede et nyt logo og en grafisk profil, der signaliserer leg og fleksibilitet.

Ud over at arbejde med hjemmesiden har Awave siden 2018 haft udviklere, der arbejder dedikeret til at forbedre Spendency’s backend-system.