STIL

STIL er et assistancekooperativ og en non-profit forening for personer med normbrydende funktionalitet.

Funktion og følelse

I dette projekt er der lagt stor vægt på en simpel brugergrænseflade, der skaber en balance mellem information til medlemmer og medarbejdere.

En klar struktur gør det let for brugerene at finde de oplysninger, de leder efter, samtidig med at de fremhæver STILs kommunikations- og forretningskrav. I løbet af arbejdet på hjemmesiden er den grafiske profil blevet opdateret og tilpasset til at blive mere moderne og samtidig bevare vigtige grafiske elementer. Besked og følelser er blevet vævet ind i design- og konceptarbejdet med det formål at kommunikere værdierne relation og tryghed.

Når tilgængelighed er et krav

STILs hjemmeside er for medlemmer, der primært består af mennesker med handicap. Det betød at der var et stort fokus på tilgængelighed.

Hjemmesiden er ikke kun designet til at have nem at læse med skarpe kontraster, men er også tilpasset WCAG-standarden. sagt på en anden måde, så skal hjemmesiden være lettilgængelig for personer med f.eks. synshandicap eller kognitive vanskeligheder. For at gøre det lettere at interagere med indholdet på hjemmesiden har vi implementeret funktionalitet såsom ordforklaringer, skærmlæserfunktion, muligheden for at øge tekstens størrelse på siden og letlæselig sideversioner med enkelt sprogbrug. Strukturen af koden er også tilpasset, så folk med begrænset mobilitet kan navigere mellem links med hjælp af tabulatortasten.