Sveriges Åkeriföretag

Sveriges Åkeriföretag er en organisation, der samarbejder med transportindustriens brancheorganisationer.

To løsninger i én

Vi fik til opgave at digitalisere Sveriges Åkeriföretags’s hjemmeside og produktet Svensk Åkeritidning – alt sammen under samme tag.

Udfordringen med dette projekt var at kombinere eksisterende medlemmers interesser med de digitale ydelser de bruger. En vigtig del var, at alle medlemmer, uanset behov eller tilstand, skulle have en oplevelse, der beriger deres medlemskab – hvad enten det er sjove afspilningslister eller juridisk support.
For at løse dette har Awave udført et omfattende strukturelt arbejde, hvor brugervenlighed og tilgængelighed af information var den højeste prioritet. Det omfattende indhold er blevet omorganiseret, og hjemmesiden har fået innovativ overhaling samt søgefunktionalitet, der gør indholdet lettilgængeligt for brugeren. Der er arbejdet intensivt med konverteringen for at tiltrække nye medlemmer.


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/awave/wp-content/themes/awave/templates/components/full-width-image-gradient-content.php on line 27

Publikation af artikler og sider tiltrækker besøgende

Sveriges Åkeriföretags primære service er medlemskab af transportbranchen, så har Svensk Åkeritidning en kommerciel del bestående af redaktionelle artikler, avisudgivelse og abonnementer. Funktionalitet til deludgivelse af artikler og ydelsersider blev lavet, hvor kun indloggede medlemmer kan læse dem i deres helhed. Ved at sende artiklerne på denne måde kan Åkeri få en vis eksponering for Google, som tiltrækker besøgende og derefter “nudger” dem til at blive medlemmer. Ved at gøre det er der skabt en synergi mellem de to dele af webstedet, der kan drage fordel af hinandens indhold til at generere trafik.

Under motorhjelmen

Hjemmesiden er udviklet i Drupal hvor hovedparten er standardmoduler samt nogle specifikt udviklede moduler til booking, integration og til det integrerede intranet, der bruges af Sveriges Åkeriföretags medarbejdere.
Derudover er der en stærk medlems- og reservationsmotor, der er integreret med Sveriges Åkeriföretag-medlemssystem. I medlemssystemet håndterer Sveriges Åkeriföretag alle medlemmer og reserverbare aktiviteter såsom uddannelse. Medlemmer kan logge ind på webstedet, få adgang til specifikke oplysninger og ændre deres oplysninger på den generelle liste over virksomheder i branchen.


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /var/www/awave/wp-content/themes/awave/templates/components/full-width-image-gradient-content.php on line 27