Hjemmeside og webudvikling

En god hjemmeside kan løfte en virksomhed mod nye muligheder og succeser. På fullservice webbureaun Awave gør vi altid vores bedste for at finde hver kundes unikke muligheder i deres online tilstedeværelse. Vi tilbyder ansvar for hele udviklingen, fra idé og koncept til komplet løsning med alt fra webudvikling, design, SEO, digital markedsføring, vedligeholdelse og drift.

Sådan opretter vi på Awave en god hjemmeside

For at en hjemmeside skal være så god som muligt er det vigtigt at præcisere hjemmesidens prioriteringer og formål så tidligt som muligt.

Et veludført forberedende arbejde og kravstilling kan give svar på mange spørgsmål og have stor indflydelse på hvordan resten af ​​projektet fortsætter og hvad slutresultatet bliver. Kombineret med et tiltalende design og et udførligt koncept tilvejebringes der gode betingelser for at hjemmesiden kan udvikles efter planen og for tids- og omkostningsplaner der skal holdes.

Mindst lige så vigtigt som arbejdet inden hjemmesiden lanceres er det også vigtigt at have en god support- og vedligeholdelseproces på plads. God og proaktiv vedligeholdelse betyder at hjemmesidens levetid forlænges hvilket giver et øget afkast på den investering det indebærer at oprette en hjemmeside.