Webdesign og koncept

På en god hjemmeside går form og funktion hånd i hånd. Vores webdesign team udvikler intuitive løsninger der øger din konverteringsfrekvens og styrker dit brand.

Webdesign og koncept

Fra idé og koncept til færdig hjemmeside.

På Awave lader vi kundens ønsker og forretningskendskab samarbejde med den digitale designers kreativitet og tekniske kompetence.

Vores team arbejder efter en nøje planlagt designproces baseret på tæt feedback mellem designer og kunde. Baseret på dine behov udvikler vores designere visuelt attraktive webdesign løsninger med fokus på brugervenlighed og øget forretningsværdi. Hvis du spørger vores designereer er ingen detaljer for små til at overlades til tilfældighederne!

arkitektkopia design

Vidste du at valget af knapfarve dramatisk kan øge en hjemmesides konverteringsfrekvens?

Idé og koncept

I denne indledende fase defineres det faktiske målbillede for projektet. Ved at tage udgangspunkt i kundens brand, forretningsmål og betingelser når vi sammen frem til et koncept der vil generere målbare fordele for kunden.

Hvert projekt begynder med et møde hvor designeren har mulighed for at stille spørgsmål til kunden vedrørende ønsker, udfordringer med den aktuelle løsning og hvordan deres brand skal præsenteres. Her gennemgår du også eventuelle gennemførlighedsundersøgelser. Baseret på de indsamlede oplysninger udvikler vi løsningsforslag og overordnede koncepter.

UX Design / Intera­ktion

UX-design, interaktionsdesign og brugercentreret design – kære børn har mange navne. Essensen af ​​dem alle er at skabe intuitive grænseflader hvor brugeren let kan finde det man søger.

Der er utrolig meget forskning og statistik om hvordan folk opfører sig online. Med det i tankerne analyserer vi din hjemmeside og udvikler en strategi for webdesign, layout og struktur med det formål at gøre livet lettere for dine besøgende. Vi ser også ekstra tæt på de strømme og konverteringer der skal eksistere og hvordan de skal designes til at fungere på den bedste måde. Når du arbejder med UX-løsninger opretter du normalt såkaldte wireframes (enkle skrællede layoutskitser), som du igen kan bruge til at lave brugertests.

UI Design / Grafis­k form

Når selve strukturen er på plads er det tid til at puste liv i løsningen. Det er nu en digital designer der sætter farve og form på hjemmesiden for at bringe kundens grafiske profil ind og trimme detaljerne.

Men grafisk design er meget mere end bare farver og skrifttyper. Hver detalje betyder noget fordi de sammen danner det visuelle hierarki på hjemmesiden der hjælper brugeren med at beslutte hvad der er vigtigt. Det vigtige er at styrke de stier der er lagt under UX-arbejdet og formidle kundens personlighed.

Præsentation af digitalt design

Vi kan godt lide at holde planlagte afstemninger med vores kunder så de altid føler sig involverede og kan være involveret i at forme arbejdet undervejs.

I de fleste af vores projekter booker vi regelmæssige designafstemninger til digitalt design hvor vi behandler en ny milepæl ved hver afstemning. Da vi arbejder med kunder i alle dele af Norden og verden, bruger vi smarte digitale værktøjer til let at kunne vise både design og diskutere detaljerede løsninger. Når kunden endelig har givet grønt lys til alt design kan vi endelig starte udviklingsfasen.