Webudvikling

Når det kommer til webudvikling skal mange dele sammensættes. På den ene side skal hjemmesiden udvikles men materialer som tekst, skrifttyper og billeder skal også ende på det rette sted. Vores designteam udvikler intuitive løsninger der øger din konverteringsfrekvens og styrker dit brand.

Webudvikling

Fra designlevering til lancering

Når det er tid til at starte webudviklings-fasen er der et klart billede af hvordan vi skal gå videre takket være detaljerede designskitser og guidelines.

Ikke desto mindre er webudviklings-fasen den del af processen der er mest tidskrævende men også en af ​​de mest spændende dele for her kan vi se designskitserne komme til liv. Vores webudviklere arbejder tæt sammen med vores designere for at sikre at projektet altid er på rette spor og at vi regelmæssigt tester hjemmesiden.

utbildning och utveckling av webbplatsen

Det er nødvendigt at blive uddannet om det nye website så du kan opdatere og vedligeholde det selv efter det er lanceret

Hjemmeside og webudvikling

Før udviklingen begynder er det vigtigt at vide hvad koden rent faktisk vil opnå.

Når udviklerne ved hvad formålet med koden er er det tid til at begynde at arbejde igennem design, interface og mulige integrationer. I udviklingsfasen sørger udviklerne selvfølgelig for at det nye design fungerer responsivt og ser det samme ud i alle browsere. Vores designere tester også hjemmesiden løbende for at sikre at udviklingen går i den rigtige retning.

Integration af eksterne systemer

En integration betyder at hjemmesiden er forbundet til et eller flere andre systemer.

Dette involverer ofte integrationer med CRM-systemer, nyhedsbreve, forretningssystemer, reservationssystemer, medlemsdatabaser, mæglersystemer eller produktdatabaser. Oprettelse af integrationer åbner nye muligheder på hjemmesiden.

Uddannelse, content og test

Når hjemmesiden begynder at være færdig er det tid til at tilføje indhold til det nye website.

Nogle gange er det nok at flytte indhold fra den eksisterende hjemmesiden til det nye og andre gange kræves der helt nyt indhold, såsom nye billeder og tekster.Vi tilbyder altid uddannelse til de hjemmesider vi opretter så du i din virksomhed vil føle dig godt tilpas med at arbejde med indhold uden at du behøver at kontakte os. I denne fase udføres også en mere dybtgående test som både sikrer at alle funktioner fungerer som de skal og at designet er korrekt. Det sikres også at hjemmesiden fungerer responsivt (smartphones og tablets) og at den fungerer i forskellige browsere.

Lancering

Endelig er det tid! Dagen hvor din nye hjemmeside bliver live. Denne dag vil du se din gamle hjemmeside erstattet af den nye.

I løbet af dagen for live-lanceringen sikrer vi blandt andet at serverinstallation og -konfiguration går som det skal, registrerer den nye sidestruktur mod søgemaskiner (301:er) og styrer en DNS-omdirigering. Alt indhold skal være på plads på dette tidspunkt og hjemmesiden testes af både os hos Awave og af dig. Efter den aktuelle lancering udfører vi endnu en test for at sikre, at den nye hjemmesiden fungerer korrekt.