CMS & platforme

Hos Awave forstår vi at det ikke er let at vælge det rigtige CMS eller platform. Hvad er bedst for din virksomhed? Vi arbejder dagligt i flere forskellige CMS og hjælper dig med at vælge den platform der bedst passer til dine behov, krav og ønsker.

Vi er ikke afhængige af en bestemt platform

Der er mange forskellige typer af CMS men de har en ting tilfælles og det er at deres formål er at strømline dit arbejde.

Content Management System eller Publiseringsværktøjer er et webbaseret værktøjer der bruges til blandt andet at strukturere og håndterer f.eks. tekst og billeder på hjemmesider. Der er både open source systemer og kommercielle CMS hvor alle har deres egne unikke funktioner. Hvis du har brug for hjælp eller anbefalinger til at vælge den rigtige platform til din virksomhed hjælper vi gerne. Vores erfaring er baseret på udviklingen af ​​hundreder af forskellige hjemmesider hvor mål og krav altid er forskellige.

WordPress

WordPress er verdens mest anvendte CMS baseret på open source. Dem med begrænset teknisk erfaring kan bruge WordPress "out of the box", mens de med teknisk erfaring i WordPress kan tilpasse det til 100%.

Drupal

Drupal er et meget fleksibelt system. Det håndterer mange forskellige typer af hjemmesider, blogs, communities, webbutikker og mere. En Drupal-installation er ret let fra starten mens et normalt Drupal-site er meget mere avanceret.

Umbraco

Umbraco er et kraftfuldt omfattende CMS baseret på open source-kode. Umbraco er baseret på Microsofts .NET-teknologi og har mange ligheder med kommercielle spillere som Episerver og SiteCore. Systemet er blandt de mest sikre i open source og har en stabil og struktureret kodebase.

Episerver

Episerver er et svensk indholds- og udgivelsesværktøj. Det er en stabil platform til webudvikling i Windows-miljø. Systemet er baseret på Microsofts .NET-teknologi. Det er licensbaseret med en pris der varierer afhængigt af de anvendte ressourcer.

React

React er et Javascript-bibliotek og er et af de mest populære. React kan bruges til hjemmesider, websystemer eller mobile applikationer. Til mere komplekse applikationer kræves der yderligere biblioteker som ikke er inkluderet som standard. Men der er masser af open source-pakker til React da det er et meget populært bibliotek.

Laravel

Laravel er en gratis open source PHP-ramme. Rammen følger MVC (Modal View Controller) arkitektoniske mønster. Laravel er den mest populære og udbredte PHP-ramme rundt om i verden. Laravel er meget fleksibel hvilket gør den populær blandt udviklere.