ACMS Headless – Awaves eget CMS

ACMS er let at integrere med andre systemer, f.eks Cornerstone, Sharepoint eller HR-løsninger. Ideen til ACMS kom, da vi så et kløft mellem hvad virksomheder ønsker at få ud af deres systemer og hvad deres systemer i øjeblikket tilbyder.

ACMS headless CMS

Hvordan fungerer ACMS headless?

Awave CMS headless gør det problemfrit og let at tilføje ny funktionalitet andre systemer.

I ACMS kan du tilføje næsten enhver funktionalitet du ønsker, fuldt integreret med API’er og sikret gennem Single Sign-On. Administrationsgrænsefladen er moderne og nem at bruge og det kræver ingen tekniske forudsætninger.
Du kan endda tilpasse det, så systemet matcher de arbejdsgange, du bruger i din organisation. Adgangsrettigheder kan styres gennem foruddefinerede grupper i dit system eller indstilles manuelt i ACMS.

Implementation af virksomhedens branding

Tilpas og implementer dit eget brand på f.eks. en velkomstside, så det passer bedre til dine medarbejders behov.

Skab god arbejdsgange ved at tilpasse sider og blokke i systemet. ACMS har en enkel administration med mulighed for at redigere din velkomstside i henhold til din virksomheds unikke behov. Du har ikke brug for teknisk viden som administrator, da den moderne grænseflade er brugervenlig og let at arbejde i. Administrationen er bygget som en træstruktur der er let at finde rundt i.
Du får et godt overblik som gør det let at finde de forskellige sider, funktioner eller andre dele af systemet. Se dine ændringer på f.eks. “velkomstside” eller andre sider, før du gemmer ved at bruge forhåndsvisning. Du kan også oprette nye sider eller kopiere en tidligere oprettet side.
Tilføj kategorier, og opbyg dit indhold ved hjælp af forskellige blokke. Ved hjælp af blokke er det let at genbruge informationen på flere sider og du behøver kun at redigere et sted. Administrationen er på engelsk og kan oversættes til andre sprog.

Platfor­men

ACMS er kraftfuld og sikker.

ACMS er skabt i 2018 og bygget ovenpå Amazon Web Services (AWS) med den nye og kraftfulde ASP.NET Core framework fra Microsoft og ReactJS framework fra Facebook. Kombinationen af disse platforme har givet os muligheden for at skabe et moderne, fleksibelt og omkostningseffektivt system som er skalerbar og har høj sikkerhed.