Drupal – Open Source

Drupal er et modulært publiceringsværktøj med høj ydeevne og funktionalitet. Det er kraftfuldt og skalerbart, hvilket gør det muligt at udvikle hjemmesider, der har en høj grad af funktionalitet, omkostningseffektive og med fleksibel administration.

Drupal webbyrå stockholm logga

Hvorfor vælge Drupal?

En af verdens mest brugte CMS.

Drupal er et af de største publiceringsværktøjer i verden og er velegnet til både store og små virksomheder. CMS er skrevet i PHP og er et open source projekt. Et stort community med næsten en million registrerede brugere betyder, at platformen er et stabilt system, der konstant udvikles og testes. Der er tusindvis af ekstra moduler, der gør systemet utroligt fleksibelt. Drupal er et godt CMS at vælge til f.eks. store hjemmesider med mange administratorer. Det er også et CMS, der kan skaleres, tilpasses og har tulbyder et stort antal moduler.

E-handel med Comm­erce

Tænker du på at starte en webshop? Commerce er et CMS med gode, sikre og stabile funktioner.

I Commerce er godt integrere hjemmesidens andre funktioner, f.eks. artikler, blogs eller fora. Det er et meget fleksibelt system, der kan tilpasses og dækker de fleste af de forskellige behov inden for e-handel. Det er let at holde din webshop opdateret, da der er en række Drupal-moduler, du kan udvide med.

Webbureau med ekspertise i Drupal udvikling

Hos Awave har vi ekspertudviklere der arbejder i alle versioner af Drupal

Vores erfarne udviklere er eksperter inden for bla. PHP, HTML og CSS. Vi har arbejdet siden starten i 2007 og har sandsynligvis stødt på (og løst) de fleste problemer der er opstået. Vores udviklere har lang erfaring med, hvordan man bedst udnytter alle muligheder så vores kunder får en omkostningseffektiv og god løsning.