Episerver

Episerver er et populært svensk udviklet kommercielt udgivelsessystem. Det er et indholds- og publiceringsværktøj med en stabil platform som kører i et Windows-miljø.

episerver logga

Hvorfor vælge Episerver?

Episerver CMS er et godt valg for store og mellemstore virksomheder. Platformen er god til udfordringer som f.eks. lead generation og marketing.

Et gennemprøvet og stabilt CMS, der er baseret på mange års brugeroplevelse og kontinuerlig udvikling.
Episerver CMS har en intuitiv brugergrænseflade og funktioner af højkvalitet samt baseret på Microsoft.NET-teknologi. Værktøjet er brugervenligt, og der kræves ingen tekniske forudsætninger for at oprette, administrere og offentliggøre indhold på hjemmesiden. Værktøjet forenkler opdateringen af ​​indholdet på hjemmesiden, hvilket er med til at holde omkostningerne nede. Det er konsekvent rangeret af brancheanalytikere som markedsleder og er forpligtet til løbende investering i produkt- og serviceforbedringer

Certificerede
partner

Awave har arbejdet med Episerver siden 2007 og er partner med certificerede udviklere.

Hos Awave deltager vi i seminarer og følger den seneste udvikling. Det er populært og et godt system til store hjemmesider, der har et stort antal artikler og landingssider. Systemet er i stand til at håndtere ekstremt høje mængde af data og har høj ydeevne. Vi kan nemt håndtere hundredtusinder af artikler, der er tilgængelige som forskellige versioner på mange forskellige sprog.

Offentlig, intranet og ekstranet

Systemet kan bruges til at imødekomme forskellige behov, som virksomhederne kan have – fra offentlige hjemmesider til intranet og ekstranet. Og hvis du har brug for sider der kræver login. Kontrolpanelet gør det nemt at administrere både sider og brugere.

Versionstyring

Episerver har en god versionstyring, der gør det nemt for administratorer at bidrage med ændringer og se, hvem der har foretaget den seneste ændring. Dette forenkler forretningsgangene for større organisationer med mange aktive administratorer.