Umbraco – Open Source

Umbraco er en moderne, kraftfuld, sikkert open source CMS i den tunge ende. Systemet er blandt de mest sikre og stabile indenfor open source verden.

Umbraco logga

Hvorfor vælge Umbraco?

I mange open source baserede CMS er det populært at installere tredjepartsmoduler for at få den ønskede funktionalitet på plads. I Umbraco er der mange moduler, men de er ofte ikke nødvendige, da systemet er kraftigt nok som det er.

Umbraco er en moderne, kraftfuld og sikkert open source CMS. Du får et CMS kendt og elsket for sin fleksibilitet og store redigeringsoplevelse. Fordelen ved ikke at installere for mange moduler er, at det er sikrere og lettere at vedligeholde. Frem for alt er det lettere at opgradere til nyere versioner. Jo færre moduler der er installeret, jo mindre kompleksitet, og desto mere omkostningseffektivt vil det være at videreudvikle og vedligeholde. Umbraco har god support for SEO, som mange andre værktøjer ikke har. Disse værktøjer kræver ofte et SEO tredjepartsmodul bliver installeret, mens det allerede er en del af det. Systemet er baseret på Microsoft .NET-teknologi og har mange ligheder med kommercielle spillere som Episerver.

Certificerede partner

Webbureauet har været certificerede partnere siden 2012.

Vores talentfulde .NET-udviklere følger løbende udviklingen og deltager kontinuerligt i seminarer og træningskurser for Umbraco. I dag har vi mange kunder, hvor vi udvikler, administrerer og forbedrer hjemmesider med Umbraco. Vi tilpasser alt til den enkelte kunde. Det drejer sig om f.eks. e-handel (UCommerce), logistiksystem, reservationssystem eller annonceringssystem.