WordPress – Open Source

I dag er over 30% af alle hjemmesider udviklede med WordPress. Det er et af de mest populære open source systemer overhovedet. Det bruges af millioner af mennesker over hele verden.

wordpress logga

Hvorfor vælge WordPress?

WordPress er let at bruge, god til søgemaskineoptimering og har ubegrænsede tilpasningsmuligheder.

WordPress opfylder mange af de krav, der bliver stillet til en moderne hjemmeside. Det er et fleksiblt system med uendelig mange plugins og grydeklar løsninger, kan dit hjemmside tilpasses til dine unikke behov. Store virksomheder såsom BBC America, Sony, MTV News og The Walt Disney Company er udviklede i dette system.

E-handel

Vellykket salg på nettet med WooCommerce.

WooCommerce er et plugin, der gør det muligt at sælge produkter eller ydelser på nettet. Med WooCommerce kan vi i Awave hjælpe både store og små virksomheder med at starte deres e-handelsløsning. Det største og mest veludviklede projekt til e-handel med WordPress er WooCommerce og er en af ​​verdens mest populære e-handelsplatforme. Det er et sikkert og velafprøvet system, der f.eks. understøtter forskellige sprog og valutaer. WooCommerce er en fremtidssikret platform, der er let at vedligeholde og tilpasse.

Intranet og
mine sider

Med et intranet kan du give dine medarbejdere adgang til ajourførte oplysninger som f.eks. blanketter og andre vigtige dokumenter.

Et intranet er en digital platform, der bruges til at strømline en virksomhed eller organisation. WordPress kan bruges som et intranet med den rigtige arkitektur og integration. Hos Awave skaber vi løsninger som f.eks. “Mine sider”, hvor vi integrerer WordPress med et CRM-system, der håndterer alle stamdata.

Sprogunderstøttelse

Administration af oversættelser

Hvis du er på flere markeder, bør du være i stand til at præsentere din hjemmeside på flere forskellige sprog. Mange af vores kunder har virksomheder i både Sverige og andre dele af verden, derfor vi har lang erfaring med at oprette hjemmesider med flere sprog i WordPress.