• Awave er et webbureauet, som altid er et trin foran

    Vi er en af de få virksomheder i Sverige, som har modtaget Gazelle-prisen fra Dagens Industri tre år i træk

Om Awave

Awave webbureau blev startet i Stockholm i 2007 og har siden gennemført mere end 200 projekter for kunder fra vidt forskellige brancher. Vi råder over et veltrimmet team på 30 professionelle konsulenter med lidenskab for deres arbejder og gennemprøvet kapacitet til at drive og gennemføre projekter effektivt med meget høj kvalitet.

Awave er et webbureauet, som altid er et trin foran

Vi forstår betydningen af et godt websted og ved, hvordan vi kan løfte vores kunders forretning gennem internettet. Vi ser mulighederne og ønsker at dele denne viden. Vores arbejde og tilgang til kunderne er præget af både glæde og alvor. Vores mål er altid at være et trin foran med nye, innovative og spændende idéer. Vi er dit webbureau, uanset om du befinder dig i København, Stockholm, Sundsvall, Göteborg eller Malmö. Hvis du er uden for Norden, få kan du finde os i Riga i Letland.

Vi gør de rigtige ting, og vi gør dem mere end godt

Awave arbejder med alle faser inden for IT- og webrelateret udvikling og tilbyder altomfattende løsninger med webhosting og support. De mange års erfaring fra udvikling af projekter i varierende størrelse inden for forskellige brancher har givet os det perspektiv og den erfaring, som er nødvendig for at gøre de rigtige ting – og gøre dem godt.

Vi brænder for alt på nettet

Vores moderne webbureu råder over stor viden og alsidighed fra arbejdet med moderne webudvikling. Intet på nettet er os fremmed eller uinteressant. Vores projekter kan være store eller små. Vi kender mulighederne og udfordringerne, uanset om det drejer sig om websteder, publiceringsværktøj, e-handelssystemer, betalingsløsninger, sociale medier eller mobilapplikationer. Vi tilbyder komplette løsninger med hosting og support for de websteder, som vi har udviklet. For det meste arbejder vi med open source-baserede løsninger som DrupalWordPress og Umbraco, men også med traditionelle platforme i .Netog EPiServer.

Vores tilgang er, at alt kan løses, og alt kan gøres bedre

Vores konsulenter, som har mange års erfaring med forskellige kundekategorier og arbejdsmetoder, behersker kunsten at sætte sig i brugerens situation og forstå hvilke behov og krav, der styrer virksomheden. Ud fra dette skaber vi tilpassede, spændende og innovative systemer til vores kunder. Og så synes vi, at det er sjovt.

Vi er stolte over vores webbureau og vores professionalisme. Vores mål er altid at være et trin foran. Nytænkende for at skabe morgendagens løsninger og formidle viden om internettets muligheder - det er det, vi brænder for.

Altid fokus på kunden

Hver eneste kunde er vigtig for os. Vi arbejder med store, mellemstore og små kunder. Vores fokus er kundeværdi, hvor målsætningen er at øge kundens rentabilitet og skabe nye forretningsmuligheder, uanset kundens størrelse.

Ud fra kundens unikke behov udvikler vi den nye saltvandsindsprøjtning til virksomheden og "ansigtet" udadtil. Alle på vores webureau er innovative og nærer stor lidenskab for koder og design kombineret med respekt og ydmyghed for kundernes virksomhed og kerneværdier, som er den platform vores arbejder er baseret på. Vores mål er langvarige kunderelationer, og kan fremvise mange gode referencer. Vi lever op til det, vi lover.