Fullservice webbureau i København

Hos Awave ved vi at der er en løsning på alle problemer og at alle løsninger altid kan være bedre. Vi er et lidenskabeligt og dedikeret fullservice webbureau der skaber moderne og brugervenlige hjemmeside og applikationer.

Lidt om Awave

Hos Awave arbejder i dag 50 kreative og kompetente medarbejdere med at levere de bedste hjemmesider hvor vi altid fokuserer på den kommercielle værdi for kunden.

Siden starten i 2007 har vi gennemført hundreder af projekter for kunder fra forskellige brancher. Vores mål er altid at være et skridt foran med nye, innovative og spændende ideer. Intet er fremmede eller uinteressant for os på nettet – vores projekter kan være store eller små. Vi ved hvad mulighederne og udfordringerne er for hjemmesider, publiceringsværktøjer, e-handelssystemer, betalingsløsninger, sociale medier eller mobile applikationer. Vi tilbyder komplette løsninger med webhosting og support til de hjemmesider vi udvikler. Oftest arbejder vi med open source-baserede løsninger, såsom Drupal, WordPress og Umbraco, men også med traditionelle platforme i .NET og Episerver.

Awave vandt “Årets Byrå 2019”! Vi er super glade for at have været bedst i kategorier såsom “Kreativitet”, “Digital kompetence” og “Kommerciel værdi”.

Awave – “Årets bureau 2019”

Hvert år vælges de webbureauer der har de mest tilfredse kunder af magasinet Resumé. Prisen er baseret på tilfredse kundeanmeldelser.

Selvfølgelig er det altid godt at vinde en pris men det vi er mest stolte af efter at have fået prisen “Årets Bureau 2019” er at grundlaget for prisen kommer fra vores egne tilfredse kunder. Hos Awave er enhver kunde vigtig for os og vi leverer altid det vi lover.

Vores koncept

Awave vil være en helhedsleverandør inden for digital teknologi

Med kvalitative og bæredygtige løsninger vil vi være i forkant inden for web, teknologi og design. Virksomheden skal eksistere på flere markeder og konstant stræbe efter forbedring gennem fornyelse.

Vores vision og mission

Vision

Awave sigter mod at skabe en bedre verden ved at være den bedste, mest kreative og innovative digitale partner.

Mission

Gennem viden og innovative løsninger vil Awave hjælpe virksomheder og organisationer med at forenkle deres hverdag så de kan nå ud med deres budskab til deres egen virksomhed og resten af verden.

Vores kontorer

Vi er dit webbureau uanset hvor du befinder dig. Vores kontorer ligger i København, Stockholm og Riga.

På trods af vores geografiske spredning er der stærk samhørighed på tværs af landegrænserne da vi normalt arbejder i tværgående teams med håndplukkede kompetencer tilpasset opgaven. Sammen danner vi et bredt vidensgrundlag hvor vi supplerer hinanden og altid sikrer at hvert projekt har en høj kvalitet. Vores kontor ligger på Vesterbrogade 26, 1620 København V, tæt på Københavns Hovedbanegård. Succes starter altid med et personligt møde.
Kontakt os for et personligt møde

Karriere hos Awave

Awave – en arbejdsplads med højt til loftet.

Vi er en hurtigt voksende organisation, der konstant leder efter nye kolleger. Her kan du se hvilke stillinger der er tilgængelige nu. Kan du ikke finde nogen ledige stillinger der passer dig? Send en ansøgning så hører vi fra dig så hurtigt som muligt.
Indsend en ansøgning