• Awave er et webbureauet, som altid er et trin foran

    Vi er en af de få virksomheder i Sverige, som har modtaget Gazelle-prisen fra Dagens Industri tre år i træk

Pilotundersøgelse & Kravspecificering

Afhængigt af situationen kan en pilotundersøgelse og kravspecifikation være nødvendige for at skabe forståelse for virksomhedens problem og muligheder. En gennemarbejder kravspecifikation blotlægger også de prioriteter, som er nødvendige for at nå slutmålet på den mest effektive måde og opnå et resultat, som alle er tilfredse med.  

Et fælles mål er alfa og omega for det bedste resultat

I pilotundersøgelsen afgrænses forretningsområdet, så arbejde fokuseres på de væsentlige problemer og de områder i virksomheden, hvor de største nytteeffekter kan opnås. Arbejdet resulterer i et beslutningsgrundlag, som lægges til grund for udviklingsretningen.

Awave arbejder med workshopper som effektiv arbejdsmetode, både i forbindelse med situationsanalyse, begrebsdefinitioner og bestemmelsen af kravene. Dette er især vigtigt i projektets faser med idé forslag, udarbejdelse af konceptet og den grafiske profil samt i forbindelse med undersøgelsen af målgrupper og strømme. Metoden har vist at være effektiv til at opbygge tillid og inddrage brugerne i udviklingsprocessen, så alle arbejder mod det samme mål.