• Awave er et webbureauet, som altid er et trin foran

    Vi er en af de få virksomheder i Sverige, som har modtaget Gazelle-prisen fra Dagens Industri tre år i træk

  • Designprocessen

    I designfasen tar vi fram den grundläggande grafiska formen och utvecklar interaktionen och användargränssnittet.

Design

Awave arbejder med en omhyggeligt planlagt designproces, hvor kundens behov og ønsker og kendskab til virksomheden forenes med designerens kreativitet og tekniske kompetence.

Designprocessen

I designfasen udvikler vi det grafiske grundlag for designet og interaktionen sammen med brugergrænsefladen.

Awave arbejder med en omhyggeligt planlagt designproces, hvor kundens behov og ønsker og kendskab til virksomheden forenes med designerens kreativitet og tekniske kompetence om at levere et vellykket resultat i højeste kvalitet. 

Gennem hele designprocessen arbejder vi tæt sammen med vores kunder om at sikre, at vi skaber et design, som vækker interesse, er nemt at navigere og opfylder kundens behov. Vores målsætning er at skabe det optimale design, som giver både forretningsværdi og en nem administration.


Designprocessen er opdelt i følgende opgaver:

Idé og koncept

Hvad ønsker virksomheden at opnå med indsatsen på web, og hvem er kunder og konkurrenter? Dette er nogle af de mange grundlæggende spørgsmål, som skal besvares. Med udgangspunkt i analysen udarbejdes siden et idéforslag. Dette forslag bearbejdes yderligere og fører i den sidste ende til udviklingen af et koncept, som lægges til grund for udviklingen af webstedet.

Grafisk form

I det grafiske design visualiseres virksomhedens identitet og de indtryk, som virksomheden ønsker at formidle til de besøgende. Men designet er også afgørende for, hvor klart webstedet er, og hvor nemt det er at navigere.

Wireframes

Når det grundlæggende grafiske design er udviklet skabes wireframes, som i enkelt form beskriver webstedet, som siden skal designes og udvikles.

Interaktionsdesign

I interaktionsdesignet udformes webstedets funktioner med fokus på øget salg og brugervenlighed. Målsætningen er at skabe et system med evnen til at tilgodese både kundens og de besøgendes behov og skabe en dialog, hvor den besøgende gives enkle, klare muligheder for at interagere med systemet.

Print, bannere og logotyper

Vores designere har bred erfaring i alt inden for grafisk design. Vores tjenester omfatter også design af flyers, bannere og grafiske profiler for at, lige fra firmalogoer til plakater, bogomslag og forskellige typer reklametryk.