• Awave er et webbureauet, som altid er et trin foran

    Vi er en af de få virksomheder i Sverige, som har modtaget Gazelle-prisen fra Dagens Industri tre år i træk

Responsiv webdesign

Awave arbejder med avantgardeteknologi og sikrer, at vores kunder får et produkt ud over det sædvanlige. Vores websteder er udformet for at vække de besøgendes interesse og øge kundens rentabilitet.

Responsiv og adaptiv webdesign

Awave skaber responsive og adaptive websteder for at imødekomme den stærkt stigende tendens i besøg og køb via internettet fra mobile enheder og tabletter. Det nye adaptive design tilpasser sig hele tiden til enhed, som den besøgende bruger. Uanset, om den besøgende navigerer fra en mobiltelefon, tablet eller pc, skal oplevelsen være den samme. For at sikre den maksimale oplevelse tilpasser vi designet til skærmteknologien. Et eksempel er retina-skærme, Apples seneste skærmteknologi, som giver en dobbelt så høj opløsning, og som bliver stadigt mere populære.

Under hele designprocessen arbejder vi tæt sammen med vores kunder, og selvfølgelig kommer vores kunder og deres behov før alt andet. Vi ved også, at en gensidig respekt er vigtig. Det er derfor, vi har valgt at arbejde en gennemsigtig proces, som indebærer, at kunden har fuld indsigt i alle processens faser, så vi får en nær kontakt og forståelse for kundens behov. Det er vores erfaring, at dette både øger kvaliteten i vores arbejde og forståelse for vores arbejdsmåde.

Tryghed i form af dygtige og erfarne medarbejdere

Vores medarbejdere har mange års erfaring med forskellige kundekategorier og arbejdsmetoder. De mestrer kunsten at sætte sig i brugerens situation og forstå de behov og krav, som styrer virksomheden, og tiltrække interessante målgrupper. Dette sætter dem i stand til at skabe et interessevækkende design og skabe optimale løsninger, som letter kommunikationsstrømmen. Dette er noget, som vi er meget dygtige til hos Awave.