• Awave er et webbureauet, som altid er et trin foran

    Vi er en af de få virksomheder i Sverige, som har modtaget Gazelle-prisen fra Dagens Industri tre år i træk

Digital strategi - SEO

How Awave skaber vi digitale strategier baseret på dit firmas mål og behov. Alt samles i et komplet dokument, som også indeholder en handlingsplan. Med støtte i strategien nås den rigtige målgruppe og varemærket styrkes.

Strategiens formål

Den digitale strategi skal være vejviseren, som hjælper virksomheden med at nå de virkninger, som efterstræbes for webstedet og dets indbyggede tjenester, på langt sigt. Den er en ramme, som indeholder langsigtede og overordnede mål for indretningen og omfanget af webinitiativerne. Den fungerer også som støtte for budget og ressourcefordeling og skal skabe forståelse for, hvordan internettet kan opfylde forretningsmålene.

Arbejdsgang og indhold

Gennem en analyse af den aktuelle situation og fremtidige mål udvikler vi en plan med handlinger, som trin for trin fører frem til de opstillede mål. Vi begynder med at udrede, hvilket formål virksomheden har med at være tilstede på nettet og identificere interessante målgrupper. Hvad forventer virksomhedens besøgende, og hvad kan gøres for at skille virksomheden ud fra sine konkurrenter og skabe attraktive salgsargumenter; dvs. hvilken effekt ønsker man at opnå, og hvordan bør prioriteringen foretages. Når vi har fået svar på bl.a. disse spørgsmål, og det teknologiske miljø, grafisk profil, funktionalitet og tilgængelighed er valgt, kan en langsigtet webstrategi udformes. Tjenesten omfatter analyse, online markedsføring, sociale medier og søgeoptimering.

Et stærkt varemærke

Alt handler om at skabe en fællesnævner i den digitale tilstedeværelse og styre ens varemærke på internettet. Gennem den digitale strategi kan man konstant følge op og kvalitetssikre webstedet ud fra de mål, som blev fastlagt i strategien. Det er vores opfattelse, at alle, som har et websted, bør have en digital strategi for at få mest muligt ud af initiativerne på internettet. Awave har både den erfaring og den viden fra webrelateret udvikling, som kræves til dette arbejde. En viden, som vi ønsker at dele med vores kunder.