• Awave er et webbureauet, som altid er et trin foran

    Vi er en af de få virksomheder i Sverige, som har modtaget Gazelle-prisen fra Dagens Industri tre år i træk

  • E-handel - Handla tryggt och säkert

    Vi hjälper företag med internetmarknadsföring och är såväl en digital kommunikationsbyrå som webbyrå. Hör av er till oss för att diskutera vad vi kan hjälpa ert företag med.

E-handel

Awave udvikler specialtilpassede og dynamiske e-handelsløsninger for moderne platforme.

Vores fokus er kundeværdi, hvor målsætningen er at øge din rentabilitet og skabe nye forretningsmuligheder. Den store stigning i rentabiliteten finder som regel sted, efter et professionelt designet og gennemtænkt e-handelssystem er blevet implementeret. Markedet er stort og vokser årligt med et betydeligt ciffer. E-handelens omsætning steg i 2011 til 77 milliarder, og ifølge en undersøgelse gennemført af DIBS, e-Commerce undersøgelse i 2011, havde 93 % af de svenske internetbrugere handlet på internettet inden for de seneste 6 måneder.

Men de besøgende er kræsne, og en forudsætning for at det lykkes at motivere de besøgende til at handle er, at e-handelsløsningen er tiltalende, og at de besøgende nemt kan navigere og få den service og tilgængelighed, som de forventer.

Hos Awave arbejder vi med skræddersyede e-handelssteder og standardløsninger, hvor løsningens udformning bygger på kundens forretningsbetingelser og de prioriterede målgrupper, som man henvender sig til. I hvert projekt, stort som lille, går vi ud fra virksomhedens specifikke behov for at øge slaget og nå de fastsatte mål.

Et gennemtænkt, unikt design og integration med allerede eksisterende forretningssystemer er vigtige ingredienser for at opnå succes, forretningsværdi og høj konverteringsgrad.