• Awave er et webbureauet, som altid er et trin foran

    Vi er en af de få virksomheder i Sverige, som har modtaget Gazelle-prisen fra Dagens Industri tre år i træk

Udvikling

Vi skaber responsive websteder i Drupal, Wordpress og EPiServer. Vi udfører helhedsløsninger, som omfatter alt fra idé til færdigt websted og support

Vi har en bred viden og personale, som er teknisk højt kvalificeret inden for moderne web- og systemudvikling. Derfor er vi konstant opdaterede inden for de seneste teknikker og værktøjer på markedet. Det er et vigtigt kriterium for vores arbejde, at alt skal være letlæst og velstruktureret.

Løsningerne skræddersys til kundens specifikke behov. Vi kender mulighederne og udfordringerne og tænker ud af boksen for at skabe morgendagens løsninger. De mange års erfaring fra udvikling af projekter i varierende størrelse inden for forskellige brancher har givet os det perspektiv og den viden, som er nødvendig for at gøre de rigtige ting – og gøre dem godt.

Vi tilbyder tjenester inden for områderne:

Websteder

Vi arbejder med alle former for websteder, og vi har erfaring med alle markedets mest populære platforme. Vi udvikler fortrinsvis på open source-baserede publiceringsværktøjer som Drupal, WordPress og Joomla, men vi har også stor erfaring med udvikling på EPIServer-platform.

E-handel

Awave udvikler skræddersyede websteder med e-handel og standardløsninger, som bygger på kundens forretningsmæssige krav. Vores fokus er, at e-handelsløsningen skal være tiltalende, og at de besøgende nemt skal kunne navigere og få den service og tilgængelighed, som de forventer.

App'er

Efterspørgslen på mobile løsninger er konstant stigende. Vores erfaring spænder over hele spektret af digital kommunikation. Vi udvikler programmer og løsninger til websteder, mobiltelefoner, tabletter og sociale medier. Vi kan tilbyde vores kunder omfattende erfaring og nye, friske løsninger, som er udformede af vores kreative designere og systemudviklere.

Systemudvikling .Net

Awave har stor erfaring i udvikling af kundetilpassede systemløsninger. Vores erfaring omfatter de gængse programmeringssprog som Java, PHP og .Net og databaserne MySQL, MSSQL og PostgreSQL. Vi tilbyder vores kunder komplette løsninger fra projektledelse og pilotundersøgelse til udvikling, implementering og gennemførelse det udviklede system.

Vi arbejder med følgende platforme og programmeringssprog:

Platforme:

Programmeringssprog:        

Databaser: 

Standarder:

Drupal

PHP

MySQL

JSON

WordPress

C#.Net

MSSQL

XML

Joomla

VB.Net

PostgreSQL

XSLT

Umbraco

Java

 

SOAP

DotNetNuke

Javascript

 

 

CiviCRM

Flash

 

 

EPiServer

HTML/CSS