• Awave er eksperter i Drupal, Wordpress,EPiServe og Umbraco

    Kontakt os, hvis du har brug for ekspertbistand inden for det CMS, som du ønsker at anvende

Websteder

Vi skaber responsive websteder i Drupal, Wordpress, Umbraco og EPiServer. Vi udfører helhedsløsninger, som omfatter alt fra idé til færdigt websted og support

Vi ved, at et godt websted kan løfte virksomheden mod nye muligheder og forretningsmæssig succes, og gør altid fores bedste for at finde frem til hver enkelt kundes unikke muligheder i deres tilstedeværelse på internettet.

Awave udvikler alle former for webapplikationer såsom hjemmesider, publiceringsværktøj, e-handelssystemer, betalingsløsninger, intranet, sociale medier, mobile løsninger og mobile applikationer. Systemerne skræddersys til kundens specifikke behov og ønsker.  

Vi tilbyder komplette løsninger med hosting og support for de programmer, som vi har udviklet.

Tryghed i form af dygtige og erfarne medarbejdere

Vores medarbejdere har mange års erfaring med forskellige kundekategorier og arbejdsmetoder. De mestrer kunsten at sætte sig i brugerens situation og forstå de behov og krav, som styrer virksomheden, og tiltrække interessante målgrupper. Dette sætter dem i stand til at skabe et vindende design og skabe optimale løsninger, som letter kommunikationsstrømmen. Dette er noget, som vi er meget dygtige til hos Awave.

For at sikre, at vi leverer den højeste kvalitet, lægger vi stor vægt på design- og interaktionsprocessen. Vi lægger også stor vægt på at forstå og oversætte kundens ønsker, som vi ser som et afgørende øjeblik i webudviklingen.

Platformene, som vi bruger til udvikling af websteder, er først og fremmest open source-baseret publiceringsværktøj, som vi arbejder også med traditionelle webløsninger som f.eks. EPiServer. Awave har opbygget en omfattende viden primært i de nedenstående tekniske miljøer:

Platformene: Drupal, WordPress, Umbraco, Magento, Joomla, EPiServer, CiviCRM og DotNetNuke

Programmeringssprog: PHP, C#.Net, VB.Net, Javascript, Java, Flash og HTML/CSS

Databaserne: MySQL, MSSQL og PostgreSQL

Standarder: SOAP, JSON og XML

Awaves tjenester inden for webudviklingsprocessen er:

  •  Projektledelse
  •  Strategi
  •  Pilotundersøgelse og håndtering af krav
  •  Idé & koncept
  •  Webdesign & Grafisk form & Interaktion
  •  Programmering
  •  Implementering og uddannelse
  •  Drift og support

Projektledelse  

Vores projektledere har stor erfaring fra forskellige brancher, miljøer og udviklingsmetoder og sikre evner til at samordne og koordinere projekter lige fra de første projektplaner til færdigimplementeret system.

Strategi

Webstrategien fastlægger blandt andet, hvad virksomheden ønsker med sin tilstedeværelse på internettet, og hvordan deres insats på web skal prioriteres. 

Pilotundersøgelse og håndtering af krav

Pilotundersøgelsen afgrænser bl.a. virksomhedsområdet, så der fokuseres på de dele, som giver størst effekt, og som kunden har mest nytte af. Målet for systemet og interessenterne bestemmes. Kravene til det nye system udarbejdes i en kravspecifikation.

Idé & koncept

Vores arbejde begynder med en analyse af, hvad kunden ønsker at opnå med at indsatsen på web. Et idéforslag hentes frem og viderebearbejdes til et overordnet koncept for webløsningen.

Webbdesign & Interaktion

I designfasen udvikles interaktionen, og brugergrænsefladen og den grundlæggende grafiske form udvikles.

Programmering og test

Når design- og interaktionsfasen er gennemført, programmeres webstedets funktioner. Det er et vigtigt kriterium for arbejdet, at alt skal være letlæst og velstruktureret. Systemet testes både i system- og programtest og ved hjælp af brugertest og en afsluttende godkendelsestest. 

Implementering, uddannelse og idriftsættelse

Inden systemet tages i drift uddannes brugerne i forvaltning af systemet og en forvaltningsorganisation bliver oprettet. Uddannelses- og driftsdokumentationen overlades til kunden.

Drift og support

Vi tilbyder drift og support for de systemer, som udvikles af Awave.